Servera burgaren tillsammans medavokadokräm, salladsblad, groddar och paprika mellan brödskivorna. Lägg i en matberedare och mixa samman med basilika och ägg
Koka upp ättika, socker och vatten tillsammans med hyvlat citronskal. Kör fisken i matberedare på högsta hastighet tillsammans med saltet tills färsen snurrar runt i en klump
Lägg avokadobitar, citronsaft/rivet skal och honung en skål, mixa slätt. Vispa grädden, till inte alltför hårt skum, för sig och vispa den mixade avokadoblandningen luftig
Vänd ner zuchini, purjo och dill tillsammans med äggula och grädde. Mixa hastigt ihop till en smet med stavmixer, inte för länge för då får bullarna för svampig konsistens
Mixa samtliga ingredienser, lägg upp i glas och ställ kallt en stund. 1 dl kokosgrädde (från burk med kokosmjölk). 1 dl kokosgrädde (från burk med kokosmjölk)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.