Spenat- och fetaostfylld enchilada med avokadokräm
Mayas Ekologiska Skafferi
Mayas Ekologiska Skafferi
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2-3 portioner
  • 15 min Ingredienser
  • 4 st Organic Multigrain Tortilla från Santa Maria
  • 60 g Feta från Fontana
  • 1 burk Änglamark krossade tomater
  • 2/3 burk Änglamark majskorn
  • 5 bitar Änglamark fryst bladspenat
  • 1 liten gul kravmärkt lök
  • 5 msk Arla ekologisk creme fraiche 34%
  • 1/3 solovitlök
  • 1-2 tsk Änglamarks spanska olivolja
  • 1 tsk kravmärkt flytande honung
  • taco kryddblandning (gärna egen)
  • salt
  • 1 avokado
  • ½ dl Arla kravmärkt gräddfil
  • ½ vitlöksklyfta
  • 1 tsk Änglamarks pressade citron
  • salt
  • svartpeppar
  • chilipeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.