Lägg torskbitarna på aluminiumfolien, toppa med grönsaker, smör och krydda med salt och svartpeppar. Vik ihop paketen och grilla dem på medelvarm grill tills de är genomvarma men inte överstekta
Servera den nygrillade karrén men portabello, belugalinserna och toppa köttet med chipotlesmöret. Blanda belugalinsernamed schalottenlök, senap, rucola och kallpressad rapsolja
Jag gjorde en macka med smörstekt torskrygg, kungskrabba, grön och vit sparris. Torskrygg. I det senaste avsnittet fick det i uppdrag att göra varma mackor och en av kockarna gjorde en macka med bland annat smörsekt gös
Grilladtorskryggmed sockerärter. Stek fisken i het stekpanna med lite smör och blanchera samtidigt sockerärtorna hastigt och avkyl dem genast i kallt vatten med några isbitar i
Pensla med HP-sauce och krydda med salt och peppar. Grillade grönsaker. Lägg fänkål, palsternackor och delikatesspotatis i en ugnsfast form och blanda med olivolja
Följer man inte vv kan man med fördel ta vanlig creme fraiche. Servera med potatis och broccoli. Torsk i ugn med hummersås 3 port. 1 pkt torskblock 400g. Tina och dela torskblocket i 3 bitar och lägg de i en ugnsform. 1 pkt torskblock
Kokt torskmed äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra
Låt torsken koka på medelvärme under lock. Tillagning kokt torsk. Skala äggen och skär dem i tärningar, förslagsvis med hjälp av en äggskärare, då äggen först kan delas i skivor på längden och sedan på bredden
Salta och peppra torsken och lägg den sedan i en smord form. Skär torsken i mindre bitar, cirka 100 gram per bit. häll sedan blandningen över torsken och låt stå mitt i ugnen cirka 20 minuter. 800 g torskfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.