Trots att jag äter varm mat, även en varm sommardag, så smaksätter jag maten mycket mer med örter och mindre av t ex spiskummin, chili, diverse curryblandningar osv
Här har jag gjort en vegetarisk variant av LCHF-pizzan och toppat med en lättfixad tomatsåsochzucchini, Har du tid kan du gärna koka ihop tomatsåsen en stund, men det går bra utan också
Lägg i zucchinibitarnamed snittytan nedåt i stekpannan och se till att de fått en rejäl stekyta innan du vänder dem, de ska snudd på vara brända för att ge så stor smakupplevelse som möjligt
Kikärtspasta medtomatsås, zucchinioch valnötter (vegan). linspasta och tyckt att den haft trist konsistens eller smak – prova igen med en smakrik tomatsås som i det här receptet
Med inspiration från just krabbkakor, rörde jag ihop en snabb pastarätt, med krabbkött, zucchini (snacka om högsäsong, de växer så de knakar i Lise-Maries trädgårdsland), fänkål och röd chili
Servera kotletten med lite sky samt tomatsåsoch ratatouille samt toppa med färska örter. Jag åt en supergod lammrätt med ratatouille på aubergine serverad medtomatsås i Paris
Vi hade köttfärsbiffar från gårdagen (hamburgare) så jag la dem i en ugnsform tillsammans med skivad zucchinioch hällde över en sås av krossade tomater, 1/2 pressad citron, 1 pressad vitlöksklyfta, oregano, salt, peppar och strödde därefter över skivade svarta oliver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.