Häromdagen gjorde jag den här fisksoppanmed röd curry och kokosmjölk. Nej, någon vidare vår har det inte kommit till Växjö än, även om solen lite blygsamt lös mellan träden i morse… Tills våren är här värmer jag mig med soppa, och det är ju rätt okej det också faktiskt
Garnera med färsk koriander och lite finstrimlad chili. Fräs svampen i kokosoljan i en gryta tillsammans med paprika, chili, salladslök och ingefära i en minut
Späd ev med vatten. Vid servering toppa gärna med lite matlagningsyoghurt. Fräs dem i Milda flytande margarin i en gryta tillsammans med ingefära och citrongräs i 1 minut. Slå över Milda mat & visp och kokosmjölken, tillsätt morot och schalottenlök och låt sjuda i ca 10 minuter. 2½ dl Milda Mat & Visp 26 %
Häll i kokosmjölk, vatten, buljongtärning, citronsaft och salt. Startar upp veckan med en het fisksoppamed en massa gott i, bl a red curry, champinjoner och paprika, men var försiktig med currypastan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.