1. skär
ner paprikan i grova bitar och skiva succinin. hetta upp en grytta och fräs paprikan och succinin med lite olja. bland sedan i curryn och låt den fräsa lite med grönsakerna.
kycklinggryta,. Jag tycker ju om konceptet med wokade grönsaker, kyckling/räkor, kokosmjölk och mycket smakrika kryddor så man får väl prova sig fram lite
Rätten är en klassisk thailändskkycklingrättmed smak av röd. ) som den gör i Thailand. Jag lyckades göra en riktigt god paneng redcurrymedkyckling som faktiskt smakade precis (ja, inte långt i från i alla fall
Du kanske också gillarThai-kycklinggrytamed röd curry och grönsaker. Välj dina egna favoritgrönsaker i grytan, det är gott med morötter, haricot verts, vitkål och annat smaskigt
I sin blogg hävdar Billy Butt att man inte alls behöver så många kryddor med indisk matlagning utan att man med chili, curry, spiskummin, gurkmeja, garam masala och koriander kommer väldigt långt
Sebastian←Paella Liknande receptVegetarisk nudelsallad med jordnötssåsCitroncupcakesApelsinmarmelad med citronSnabb kycklinggrytamed grönsakerKommentera Avbryt svarE-postadressen publiceras inte
Kör alla ingredienser i mixer på högt varv tills blir en fin pasta. Häll kokosmjölken i en wok, djup panna eller gryta och värm på mellanvärme under ständig omrörning tills den börjat ”glänsa”, d
En thailändsk klassiker medmediumhetta och sötma från kokosmjölken. Första maträtten lagad med produkter ur Santa Marias Asia box blev kyckling Paneng redcurrymed vetenudlar till
Varje bit skall i passa skeden du äter med därför man äter ju med sked och gaffel i Thailand. 125 ml kokosgrädde En medelmåttig kokosgrädde och mjölk ger en medelmåttigcurry så köp hög kvalitet. 2-3 msk grön curry pasta Du bestämmer hur stark du vill ha din curry, prova dig fram. 4 kycklinglår skurna i små bitar. 4 äggplantor "golfboll" Skär dem i två om medelstora i fyra om stora. En stor näve "thailändsk basilika" - Horapha Ungefär 5-7 blad per person och låt dem vara hela, hacka inte dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.