Vill du ha eldigare currypasta så som thailändarna ofta lagar den behåller du fröna på chilin. Smaklig måltid önskas med vänliga (thai-) matglada hälsningar från Katinkas Kitchen
Vår curryfavorit består för tillfället av lika delar kandayan curry (där av att den ser lite grön ut på bilden) och ras el hanut (Mill & Mortar) samt ostindisk curry från en butik i Skärholmen som heter TGR
En krämig nudelwok med hetta från chili ochcurrypasta men fortfarande krispiga grönsaker. Häll sedan över kokosmjölk och tillsätt soja, currypasta, chutney och koriander
Blad av thaibasilika. Garnera med paprika och basilikablad. Smaka ev av med mer vinäger eller lime. Bryn currypastan i olja någon minut och tillsätt sedan kycklingstrimlorna
Fler matrecept finns i höger sidokolumn bland kategorierna. Currymarineradkycklingfilé som blir ugnsbakad tillsammans med paprikastrimmel ochcurrysås tillagad från kycklingskyn såväl som lite ris
Lyft ur kycklingstrimlornaoch lägg i samma skål som de wokade grönsakerna. (Anledningen varför jag beskriver hur tjock eller tunn varje grönsak ska vara är för att de ska få samma krispighet efter lika lång tid i wokpannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.