Den här laxrätten är faktiskt min absoluta favorit när det kommer till lunchlådemat, supergott tillsammans med såväl potatis som någon form av ris eller pasta
Servera medlaxoch sås, och gärna en sallad. Lägg laxen i en ugnssäker form, salta och peppra. Det kan faktiskt vara väldigt gott med frukt i maten, och ett lätt sätt att piffa till sin vardagsmat
Jag lagade en ugnsbakad laxmed sesamfrön och till det serverade jag en kall limesåsmed gräslök. UGNSBAKAD LAXMEDSESAMFRÖNLax, färska eller frysta portionsbitar, tänk på att beräkna lite mer än vanligt per person för det är inget ris eller potatis till
Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Ta ut och tina laxen. Lax. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Vi köper alltid Salma Lax i ochmed att man kan äta den rå utan förberedelser. Det kommer bli en relativt lugnt helg och jag ska försöka hinna med det jag sällan hinner i veckorna, nämligen städa
Den är dessutom himla nyttig medlaxen, spenaten och sötpotatisen. Smöra en ugnsform och lägg rätt så mycket spenat i botten, lägg laxen över, salta och peppra
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.