Man är ute i friska luften hela dagarna, äter en massa färdiglagad medhavd mat (så gör i alla fall alltid vi) och tar knappt fram sminkväskan på en hel vecka
Jag hade nästan glömt bort att jag spelade in filmer i början av året, men jag blev påmind av en läsare som undrade över om det kommer fler avsnitt (tack för remindern
Diska och torka formarna och lägg tillbaka tårtbotten i formen med papperet i botten. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull
Rulla ut smördegen på en bakplåtspappersklädd plåt. Idag fylls bloggen med tips på nyårsmat. Stek på bägge sidor tills den är genomstekt och ser frasig ut
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.