Hetta upp en stekpanna med olivolja. Servera med potatis och en god sallad. Stek på medelhög värme ca. Biffar med morot och persilja (ca 4 portioner). Stek på medelhög värme ca 5 minuter på varje sida
Lufta couscousen med en gaffel. Koka upp 3 1/2 dl vatten tillsammans med hönsbuljong. Slå det i en skål tillsammans med couscous, täck den sedan med plastfolie och låt det svälla ca 5 minuter
Smaka av med salt och peppar. Lägg rucolasallad på ett uppläggningsfat och lägg bulgursalladen ovanpå. Koka bulgur i kastrull med vatten, buljongtärningar och ajvar relish, ca 20 minuter, tills bulgurn är klar
Koka bulgur, med buljongtärningen, enligt instruktioner på förpackningen. Lägg ruccola på ett fat och häll över bulgurblandningen, dekorera med tomater och lägg över den nystekta halloumin
Vi hade gäster i helgen och vi grillade kyckling som vi åt med denna fräscha bulgursallad. Nu börjar det äntligen dra in något svalare vindar, perfekt för en stund på altanen med datorn i knät
Vi började med att marinera lammrostbiff i en blandning av persilja, vitlök, citron, sumak (libanesisk syrlig krydda gjord på sumakbäret), svartpeppar och olivolja, som vi sedan grillade
Jag bestämde mig för att bjuda på bulgursalladmed kyckling. Det är så smidigt och är dessutom lätt att förbereda och ta med till stranden eller utflykten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.