Ingredienser Portioner. 44port risonipasta 1 liten rödlök 2 huvuden gemsallad (à 80 g) 200 g soltorkad tomat i olja 1/2 dl rostade solroskärnor 200 g halloumiost 1 tsk olja 1 liten vitlöksklyfta Dressing 2 msk olja från de soltorkade tomaterna 2 tsk rödvinsvinäger 2 tsk dijonsenap salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3. - Rabatt Zeta Casa Di Luca 400 g Mer info Ladda kupong
5 dl vispgrädde. 1,5 dl socker. ¾ dl citronsaft. Koka upp grädde och socker under omrörning i en kastrull. Sänk värmen och låt sjuda 3 minuter, rör om då och då
5 dl vispgrädde. 1,5 dl socker. ¾ dl citronsaft. Koka upp grädde och socker under omrörning i en kastrull. Sänk värmen och låt sjuda 3 minuter, rör om då och då
400 gr kallrökt lax. 4 msk färskost. 2-4 tsk wasabi, prova dig fram. Lägg laxen i frysen fram till ca 45 min innan servering. 400 gr kallrökt lax. 4 msk färskost. 2-4 tsk wasabi
5 dl vispgrädde. 1,5 dl socker. ¾ dl citronsaft. Koka upp grädde och socker under omrörning i en kastrull. Sänk värmen och låt sjuda 3 minuter, rör om då och då
400 gr kallrökt lax. 4 msk färskost. 2-4 tsk wasabi, prova dig fram. Lägg laxen i frysen fram till ca 45 min innan servering. 400 gr kallrökt lax. 4 msk färskost. 2-4 tsk wasabi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.