Vinbärsmuffins 12 st. 2 dl vinbär (går bra med både svarta och röda). Vinbärsmuffins 12 st 150 g rumsvarmt smör. 2 dl vinbär (går bra med både svarta och röda)
2 l svarta vinbär. Rensa bären, men låt stjälkar och skaft sitta kvar. Koka upp vatten i en gryta. Tillsätt bären och låt koka under lock tills de saftar sig, ca 15 minuter
Ensam hemma några timmar så har jag hunnit med att läsa många sidor i veckans mordbok, en riktigt läskig historia, och dricka en kopp te tillsammans med, inte bara en utan två, goda rödvinbärsmuffins
Den svarta goda trumpetsvampen. I år har jag haft lyckan att hitta den här delikatessen vid två tillfällen och det tillhör inte till vanligheterna där jag bor
Dessa muffins är lite rejälare än vanliga, så därför passar de utmärkt i miniformat. Ursprungsreceptet hittade jag i boken Söta saker, och då med blåbär i stora formar
svarta vinbär och björnbär. Botten. Sätt ugnen på 175°. Smält smöret och låt det svalna något. Krossa kexen i mortel eller mixer och blanda med smöret till en deg
100 g frysta svarta vinbär. 100 g frysta svarta vinbär. Detta är absolut sommarens favoritfrukost. Du kan så klart byta och mixa med andra ingredienser som du gillar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.