Sparris med bacon, parmesan och nötter är magiskt. Och min mans favorit. Salta nötter, jag tog paranötter idag, men det går bra med vilka som helst eller rostade pumpa/solrosfrön
Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Skär av sparrisknopparna och stek i smör tillsammans med en klyfta pressad vitlök. Hyvla resten av sparrisen i tunna skivor med hjälp av en potatisskalare
Dessutom tar vi tag i sparrissen igen och mixar den med jordgubbar. Jag skippade att kalla den förrätt och åt två portioner själv direkt till middag, för detta är så gott
Här blandas sött med salt, mjukt med knaprigt, frön med örter och så lite god dressing på det. Det blev en raid i kylskåpet efter helgens utsvävningar och slutresultatet blev denna goda, mättande sallad, som vi slukade i ett nafs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.