Strimla kycklingfiléernaoch stek upp dem i en panna med olja, salt och peppar. I efterhand kände jag att det hade varit gott med någon sås till, kanske en tsatsiki eller liknande så det är ett tips om du vill göra den här rätten, jag toppade med lite tomater och färsk basilika
Häll över grädde, sambal och tomatpuré, krydda med timjan, oregano och basilika. Smula ned fetaostenoch rör om, låt den bli varm, sedan är det dax att servera
Servera med sallad och andra grönsaker samt fetaost. Honungsmarinerad kycklingmedfetaost & sallad. Blanda alla ingredienserna till marinaden och lägg i en påse tillsammans medkycklingen
Smula över fetaostoch avsluta med några drag med pepparkvarnen och lite mer torkade örter. Ringla lite oliv- eller rapsolja i en ugnsform och lägg i kycklingfiléernaoch krydda med valfria kryddor, jag använde en färdig kryddblandningen från Santa Maria med salt, peppar, vitlök och chili
Ugnsrostad kycklingmed rotsaker ochfetaost i långpanna. Lägg allt på långpanna med bakplåtspapper. Blanda olja och fond i en skål och tillsätt kycklingoch rotfrukter, blanda ordentligt
hacka rödlök och smula fetaosten i en bunke med ägg och persilja. Förutom att baconet bidrar med en god sälta och smak så hjälper den även till att hålla kycklingen saftig
Grekisk kycklingmedfetaost, squash och potatis. Krydda med salt och häll över lite olivolja. Hoppas innerligt att det sprakar loss snart, så man kan börja andas normalt igen Vi har väl medelhavsklimat skulle man kunna säga, så den här rätten kommer väl till sin rätt dagar som dessa Vad serverar ni på bordet denna fredagskväll
Grillad kyckling på spenatbädd med rödbetor ochfetaost. Om du inte har marinerat kycklingen penslar du kycklingenmed soja, olja, salt och peppar strax innan den är klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.