Ola tyckte jag hade bakat ett snyggt bröd idag. Jag kan nästan hålla med (men blygsamhet och en tendens till överdriven självkritik gör att jag inte helt håller med min man), för jag gillar den blå formen jag köpt på Åhléns
Förvara flaskorna svalt/kylt eller frys saften så kan du njuta av den länge. Häll upp i rena flaskor (fyll så mycket som möjligt) och stäng locket/korken på en gång
Blanda pajdegen och låt den vila 1 timme i kyl. Tryck ut pajdegen i en form, nagga den i botten med hjälp av en gaffel och förgrädda i 200° i cirka 10 minuter
Storstädningen la jag på is igår. Nämen det gick inte att vara inne, vilken värme. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Leif Mannerströms "Husmanskonst" och valt ut recept. Sommarlovet närmar sig sitt slut och då finns det all anledning att unna sig goda middagar för att pigga upp stämningen
Färgen på denne drink blev vid just detta tillfälle helt otrolig. Så här såg den ut tills jag blandade den ordentligt, men jag kunde inte låta bli att fota den, eftersom den såg så overklig och märklig ut
I något sorts terapeutiskt syfte bokstavligt talat pushar jag här på bloggen ut de sista drinkrecepten i min lilla serie "Sommarens drinkar", som en hommage till den gångna sommaren, som bjöd oss på så många goda måltider och drinkar, och så många trevliga stunder
Lägg köttet i dubbla plastpåsar. Skölj sparrisen, paprikorna, championerna och skala löken. Dela på paprikorna och lök i lagom stora bitar, om championerna är stora så delar du dom också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.