Tacos eller pizza till middag, kladdkaka till filmen och frallor till frukost. Det här med vänner – när man är vuxen och hittar nya vänner i samma stad man bor i, och man bara undrar hur det kommer sig att man inte känt denne hela livet
Ingredienser. Först blev de lite för hårda, sen blev de för torra men nu tycker jag att jag har fått fram Soft Chocolate Chip Cookies som passar perfekt för en svalkande glassandwich nu på sommaren
Det är något fantastiskt med storslagna bakverk som kräver minimalt medingredienser, kraft och tid. Nu har det gått alldeles för lång tid sen jag gjorde något riktigt chokladigt så jag passade på när jag testade mig fram med glutenfri bakning
Jag testade att göra en glutenfri variant med naturligt glutenfritt mjöl och stärkelse. Nästa gång testar jag nog att ersätta mjölet med glutenfri mix, då tror jag att kakorna blir segare
Mät upp alla torra ingredienser för sig och tillsätt till degvätskan. Jag höll medvetet ingredienslistan kort för att skapa ett så enkelt vardagsbröd som möjligt
Gör under tiden fyllningen genom att blanda alla ingrediensermed en gaffel i en skål. Dags för lite sommarkänslor – jag delar med mig av ytterligare ett recept ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor & desserter
Det här är ett superenkelt recept på ljusa glutenfria frukostfrallor eller tekakor, som jag vid det här laget har testat flera gånger med lite variationer
Dessa toppar är saftiga och söta med en självklar smak av kokos. Men jag kände mig inte helt övertygad om att man behövde ha just de ingredienserna för att få en saftig, söt och lite lätt krispig kokostopp
Blanda med finhackad rödlök, finhackad koriander, salt och limejuice. Stek kycklingen i het stekpanna med olja tills den fått fin färg och är helt genomstekt 500 g Kyckling. 2 st Lime. 1/2 tsk Salt. 2 krm Spiskummin. 12 st Tortillabröd (Små). 1 1/2 msk Limejuice. 2 msk koriander. 2 dl Crème fraiche (lätt). 2 tsk Olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.