God och saftig - precis som en smörgåstårta ska vara. Smörgåstårta med tonfisk10 pers48 bröd formfranska (eller motsvarande mängd landgångsbröd)1 stor burk majonnäs4 dl lätt crème fraiche5 dl vispgrädde18 ägg2 burkar tonfisk1/2-1 tsk saltGarnering5 äggRäkorGurkaTomaterDillknippeKoka äggen, skala dom och låt de kallna
Jag har sagt det förrut och jag säger det igen - nybakade frallor till frukost ÄR gott. Har ni inte testat så gör det, det är enkelt och det går snabbt - max en timme tar det från det att ni börjar tills ni kan njuta av varma, mjuka, nygräddade frallor
Ca 10-12 dl vetemjöl. Grädda på 225 grader i ca 8-12 minuter eller tills det fått lite fin färg. Ca 10-12 dl vetemjöl. 8-12 minuter eller tills det fått lite fin färg
3-4 mogna päron. 3-4 mogna päron. Jag hade skrivit ett helt annat inlägg tills idag, men efter att ha bakat denna goda och saftiga päronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag
PinterestTwitterFacebookGoogleE-postGillaGilla Laddar. Happy Friyay. Trots att jag haft två torsdagar denna vecka kom vi till slut fram till fredag till slut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.