Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Rör om tills osten smält. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Dessutom är det såklart ett bra alternativ miljömässigt – och ekonomisk. Här kommer första delen i en serie med lite tips om hur du kan få till det med käket under arbetsdagen, oavsett förutsättningar
Det har hänt att jag stått där med en chokladbit i handen, gått in på Facebook och kollat på en av mina inspirations-källor Andreia Brazier (så snygg fysik
Bred ut moccagrädden försiktigt över tryffelsmeten som inte fått stelna helt. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och vispa ner till en slät smet och så allthar blandats ordentligt
Låt den bottensats som inte fastnat följa med. Vispa upp ägg och pensla längst upp som klister. Beräkna minst två minipizzor per person, de har en rykande åtgång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.