ca 600 g köttfärs1 pkt bacon eller den mängd man vill2 gula lökar eller purjolök1-2 dl riven god ost2 dl grädde eller creme fraiche2 ägg0,5 dl tomatpurésalt, peppar och lite paprikapulverGör så här. ca 600 g köttfärs
Har ni testa göra köttfärslimpa med en påse löksoppa (pulver) i. En lite miss gjorde jag dock genom att blanda ner all soppa åt gången och köttfärslimpan blev då lite lös i konsistensen
Finhacka löken och stek den mjuk i smör/rapsolja, smula i köttfärsen och bryn till färsen fått färg, krydda och rör i sweet chilisåsen och de passerade tomaterna, samt pressa i vitlöksklyftan
Till morgondagens lunchlåda blir det Ost- och baconfyllda köttfärsbiffar med tomatsås. Här är receptet på Ost- och baconfyllda köttfärsbiffar med tomatsås
6 rullar1 pkt smördegsplattor, 6 plattor300 g köttfärs1 lök½ pkt tacokrydda1 tomat, i små bitar5 cm purjolök, strimlad ½ gul paprika, hackadcreme fraichetacosåsriven ostSätt ugnen på 200°. 300 g köttfärs
Här kommer lördagens middag som var ganska enkel att göra, speciellt om man har överbliven köttfärs. Strö ut köttfärsen över färskosten och platta till lite
Köttfärsbiffar i rosépepparsås 4 port. 500 g köttfärs. 500 g köttfärs. Sköna söndag, eller vad säger ni. Vi var på firmafest igår med Lars jobb på statt med god mat och underhållning
Den här supergoda tonfiskgratängen gjorde jag för första gången i 7. an på hemkunskapen. -) Jag fullkomligt älskar den, tyvärr blir det inte så ofta jag lagar den då min man inte alls gillar tonfisk
Kebabgryta är både snabbt och enkelt att fixa till och dessutom väldigt gott. 3-4 pers400 g kebabsplitt2 lökar1 krossad vitlöksklyfta1 msk kebabkrydda3 dl matlagningsgrädde1 burk krossade tomater4-6 stora färska skivade champinjoner1 köttbuljongtärningpepparkryddaFräs lök, vitlök, champinjoner och kebabsplitt i lite smör i en stekpanna tills det fått fin färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.