1 Tillbehör:Finhacka
rödlöken. Hacka dillen. Rör ihop majonnäs och crème fraiche. Blanda i den hackade löken, dillen och en nypa vitlökspulver. Rör försiktigt i caviaren. Smaka av med nymalen svartpeppar. Ställ såsen svalt fram till servering.Tvätta potatisen och koka den i saltat vatten cirka 10–15 minuter, eller tills den mjuknat – känn med en tandpetare.Ringla olja i en ugnsfast form. Lägg i fiskfiléerna och pudra över lökpulver, vitlökspulver, rökt paprikapulver, persillade, salt och svartpeppar. Lägg en smörklick på varje fisk. Vik över ena halvan av fisken så de blir dubbelvikta. Pudra över lite kryddor på toppen och lägg på en smörklick på toppen. Ställ in formen i 150°C i cirka 20–25 minuter tills fisken kommit upp i en innertemperatur på 60°C. Ös gärna fisken med smöret efter halva tiden.Tina haricots vertsen om de är frysta. Koka upp en kastrull med saltat vatten och lägg i bönorna. Låt dem sjuda i 1 minut om de varit frysta och i cirka 3–4 minuter om de är färska.Skiva tomaterna i ganska tjocka skivor. Lägg upp fyra potatisar per tallrik, en bit fisk och ringla lite av smörskyn över potatisarna. Klicka på såsen, fördela ut tomater och bönor och dekorera med färsk dill.
Skär bort alla småben på fiskenoch skär den i mindre bitar. fiskbuljong. Strö över finrivet apelsinskal och garnera med persiljeblad eller hackad persilja vid serveringen
Ta ut formen och garnera med räkor, rom, lök, dill och citron. Salta och peppra fisken. Koka potatisen mjuk, blanda ner resterande ingredienser och smaka av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.