Smaka av med salt och peppar. 11 msk persilja hackadVärm oljan i en stor stekpanna på medelhög värme. Krydda laxfiléerna på båda sidor med salt och peppar och fräs i den heta pannan, köttsidan ner först, i 5 minuter på varje sida, eller tills du får fin yta. 1För en tjockare sås majsstärkelse blandat med vatten under omrörning. 1Servera med pasta, ris eller ångkokta grönsaker
Har du lagat detta receptet. späd ev med lite mer vätska. Har du lagat detta receptet. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond
Bottna ett smort eldfast fat med sparrisen. Vispa samman mjöl med grädde och vatten i en kastrull. Gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter eller tills allt har fått fin färg och är genomvarmt. 4 bitar torskfilé. 300 g räkor med skal. 4 bitar torskfilé vatten + salt 1 pkt sparris 1 st musslor burk i vatten 300 g räkor med skal Stuvning
1 Salta torskfilen och låt det rimma ca 10 min. Stek torskfiléerna i smör i en stekpanna 3-4 min på varje sida. 2 Stek bacon, champinjoner skurna i fjärdedelar med smör i en het stekpanna. 3 Smaka av med salt och peppar. 4 Servera torskenmed champinjoner, bacon och potatismos
700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja). 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja) 2 dl crème fraîche 2 klyftor vitlök 1 msk grov fransk senap 1 krm salt 1 dl Västerbottensost, riven 3 msk persilja, hackad
Toppa med räkor och servera med ris, pasta eller potatis samt sparris eller broccoli. 400 g torskfilé, fryst och tinad. 4 bitar laxfilé, fryst och tinad 400 g torskfilé, fryst och tinad 4 dl vispgrädde 40 % 200 g färskost (t ex philadelphia) 2 msk koncentrerad hummerfond 2 msk dill, hackad 0,5 msk curry salt peppar 250 g körsbärstomater (gärna både gula och röda)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.