Men så tidigt i somras slängde våra vänner på Agnehill ut en inbjudan att komma hem till dom för en grillkväll ochmed inbjudan kom det en filmsnutt med förslag på middag
Ginger beer ochginger ale är mer eller mindre samma sak, skillnaden är att Ginger beer är en dryck som fermenteras med hjälp av jäst eller en naturlig jäsning medanginger ale är en dryck som kolsyras med hjälp av en kolsyrepatron eller med bubbelvatten
Pakchoy kan tillredas ungefär som mangold, det vill säga strimlas som den är och läggas i sallader, fräsas tillsammans med exempelvis vitlök och svamp, eller stuvas
Man kan till exempel experimentera med alla mjölsorter man har hemma i skafferiet och göra ett tunnbröd som inte bara är gott, men också är nyttigt, glutenfritt, laktosfritt och veganskt
Torsk- och hummersoppa med smak av stjärnanisDu behöver. Fräs purjolöken i lite olja, slå på grädden och hummerfonden, låt sjuda ihop och smaka av med salt och vitpeppar
Smaka av med peppar och socker. Servera med nykokt ris. Pak choi har jag använt förut men för er som missat det och inte använt det tidigre så rekommenderar jag verkligen att prova
Skölj och strimla (grovt) två knippen pak choi och fräs tillsammans med lök och citrusfrukter. En av mina favoriträtter som liten var mammas kokta höna med ris och currysås
Gnid in kycklingen med blandningen och tryck även in under skinnet. Kan därmed hända att alla andra redan testat på det här med Beer can chicken, eller ölburk-i-rumpan-kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.