Finhacka salladslök, och skiva vitlök. Stek tills att salladslöken doftar. Rör om snabbt och servera. 150 g Färska haricotsverts. 11 st Vitlök. 11 st Salladslök. 11 msk MatoljaSkär av båda ändarna på haricotsverts. Tillsätt sichuanpeppar och stek i 1 minut. 1Tillsätt haricotsvertsoch stek i ca 5 min tills de fått färg. 1Medan haricotsverts steker, skär ingefära i tunna stavar. 1När haricotsverts fått färg, tillsätt ingefära, salladslök, vitlökochharicotsverts
Varva sedan ost, potatis, svamp ochpurjolök. Strimla den vita delen av purjolöken. Haricotsverts. Putsa det rumsvarma köttet från hinnor och gnid in i peppar och salt runtom
Ta i haricotsverts, oliver och tomaterna och rör om försiktigt. Tomat/oliv/haricotsverts. Fisk är ju både nyttigt och gott, dessutom är det väldigt enkelt att laga
Skala och strimla löken. Bryt haricotsvertsen i mindre bitar och ha i dem i stekpannan. Jag käkade den tillsammans med couscous och lite baba ganoush (auberginedipp)
Servera den ugnsbakade fisken tillsammans med pasta, haricotsvertsoch den örtkryddade röran. Pressa citronsaft över fisken och lägg på hackade örtkryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.