Jag hade skrivit ett helt annat inlägg tills idag, men efter att ha bakat denna goda och saftigapäronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag
Lägg sedan smeten muffinsformarna med en sked. Detta underbart goda recept på chokladmuffins kommer från bloggen All that splatters och är skriven av bloggaren Lodi från Texas
Passar till efterrätt men byter man ut päronet mot broccoli, spenat eller sparris har man en liten matig ostkaka som exempelvis kan serveras med en sallad
Jag tycker banan i bakverk både är gott och gör konsistensen saftig. Smaken är rätt mild, och den som vill smaksätter med exempelvis kanel eller kardemumma
God och saftig - precis som en smörgåstårta ska vara. Det hade förmodligen varit lättare med landgångsbröd istället för formfranska eftersom de sistnämnda gärna vill glida isär efter ett tag
Skär sedan bullbitar med en degskrapa och lägger med snittytan uppåt på plåtar. Pensla bullarna med den uppvispade ägg/saltblandningen och strö över pärlsocker (+ ev hackade nötter eller mandelspån eller annat gott)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.