Låt havregrynet svälla i mjölken ca 20 minuter. Hacka löken fint och tillsätt det i havregrynet, blanda i köttfärsen, tillsätt äggen och krydda efter smak
Ta ut plåten och lägg köttfärslimpan bredvid potatisblandingen. Sås till köttfärslimpa. Skär köttfärslimpan i skivor och servera med potatis, kål och lingongräddsås
Jag pratar om en hederlig, klassisk köttfärslimpa. Klassisk köttfärslimpa. Goddag där ute. Idag är det inte riktigt lika fint väder som igår, i alla fal inte i Växjö-trakten
Husmanskost är så himla gott. Finns nästan ingenting som jag tycker mindre om när det kommer till det. Är bra och riktig mat som mättar länge och som är roligt att göra
Jag hade skrivit ett helt annat inlägg tills idag, men efter att ha bakat denna goda och saftiga päronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.