Dessa var gudomliga! Tack för receptet! Istället för att avsluta med smör och strösocker så pudrade jag över florsocker. Funkade jättebra. Kommer absolut att baka dem igen. Ska testa att variera fyllningen och utesluta saffran.
De har en saftig och kryddig botten som smakar mjuk pepparkaka och en galet krämig och smörig glasyr med pepparkakssmak och är kort sagt helt orimligt goda
Koka upp och sänk sedan till medelvärme. Toppa med salt om du vill. Så här gör du. 45 minuter. Rör ihop alla ingredienser till kolan i en tjockbottnad kastrull
Här kommer receptet på supergoda vaniljrutor. vaniljrutor Botten. Botten500 g smör10 dl vetemjöl4 dl strösocker4 msk vaniljsocker1 msk bakpulver. Fyllning4 ägg2 dl kesella5 dl crème fraiche3 dl strösocker1 msk vaniljsocker. Tryck ut hälften av degen i en långpanna (ca 30 x 40 cm) klädd med bakplåtspapper. 4 msk vaniljsocker
Kommentarer
suzanavelevska
Dessa var gudomliga! Tack för receptet! Istället för att avsluta med smör och strösocker så pudrade jag över florsocker. Funkade jättebra. Kommer absolut att baka dem igen. Ska testa att variera fyllningen och utesluta saffran.
gunnel.mellqvist
Jul
Logga in eller Registrera för att kommentera.