De har en saftig och kryddig botten som smakar mjuk pepparkaka och en galet krämig och smörig glasyr med pepparkakssmak och är kort sagt helt orimligt goda
Idag inleds officiellt nedräkningen till julen i och med att det idag är första advent. Jodå, han ska med han med, så det blir en familjeutflykt helt enkelt
Koka upp och sänk sedan till medelvärme. Toppa med salt om du vill. Så här gör du. 45 minuter. Rör ihop alla ingredienser till kolan i en tjockbottnad kastrull
Smält smöret och häll det tillsammans med sirapen och äggen över de torra ingredienserna. Bred smeten i en långpanna, ca 30×40 cm, klädd med bakplåtspapper
Klä en form 25x25 cm med bakplåtspapper. Första gången jag åt denna så var det på ett kyrkkaffe. Måste säga att den var den godaste kakan jag fått på ett kyrkkaffe
Kommentarer
sanduni
Wow. Thank you for this recipe.
Logga in eller Registrera för att kommentera.