Ät dom som dom är eller servera med vaniljglass eller vaniljsås. Smaskigt goda blev dessa äppelrutor. Bred nu ut smeten i en långpanna med bakplåtspapper, 30×40 cm
Nu har ju jag som sagt inte helt övergott till en vegansk diet så det kommer säkerligen upp recept med både ägg och/eller mjölkprodukter här på bloggen ändå, men från och med nu lär ni snubbla över orden mandelmjölk och tofu lite oftare än ni gjort innan
Det brukar bli mer marmelad med bröd än tvärtom om man säger så. Jag är inte jätteförtjust i att äta aprikoser som de är, men jag älskar aprikosmarmelad och kan avverka en burk på nolltid
Skär i rutor och låt svalna på galler. Smält smöret och koka upp tillsammans med grädde och mjölk. Mal hälften av nötterna och blanda i tillsammans med mjölet
Marmeladen blev riktigt god och smakade underbart på en rostad macka med lite ost. Jag kikade runt lite på nätet och efter en stund hittade jag ett recept på aprikosmarmelad hos Söta saker som jag bestämde mig för att pröva
Till att börja med behövs. Börja med att skär aprikoserna i små bitar och lägg den i en bunke. Börja med att fördela de blötlagda aprikoserna, jag körde ett par varv med stavmixern
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.