Toppa genom att spritsa ganachen på önskat sätt och dekorera med färska hallon. Som kronan på verket gjorde jag ljusa chokladtryfflar som jag dekorerade pajen med tillsammans med massa härliga hallon
Garnera med flisad choklad, färska hallonochcitronmelissblad. citronmelissblad. Rör ner hälften av grädden i chokladsmeten – börja med några matskedar, fyll sedan påmed resten
Den blev så uppskattad, att när jag sedan skulle ordna en liten fest för makens arbetskamrater i samband med att hans skulle sluta sitt jobb bestämde jag mig för att göra en pannacottatårta på liknande sätt
Den var inte alls så söt (trots att jag misstänkte att den skulle bli det) och det syrliga från hallonen gifte sig underbart med både ostfyllningen ochchokladen
Skär jordgubbarna i oregelbundna bitar och blanda med limeskal. Tillsätt choklad, saft och skal från limen samt de urkramade gelatinbladen när smeten svalnat något
Doppa fyllningen i vitchokladoch färga resterande vitchoklad gul med färgpastan. Blanda med sockret och tillsätt en äggvita i taget så att konsistensen blir en ganska fast röra som lätt bildar toppar
Ställ kastrullen på låg värme och vispa tills sabayonnekrämen är luftig och har tjocknat något. Servera sabayonnen till den chokladgratinerade mangon ochhallonen
Bred hallonsyltpå snittytan av ena botten. Häll ut chokladenpå ett bakplåtspapper och bred ut det. Lägg på ett annat bakplåtspapper ovanpåoch tryck till så att det inte är några luftbubblor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.