11-2 tsk kardemumma. 1500 g risgrynsgröt från Felix 3 ägg 1 dl grädde 2 dl mandlar, skivade (eller en mix av hackade nötter) 1 vaniljstång 1-2 tsk kardemumma 1 klick smörSkär vaniljstången och skrapa ur innehållet i en kastrull
När det börjar tjockna häller du i socker och ros- och blomvattnet och rör om så det blandas väl. Rispudding är en efterrätt som serveras i princip på varenda kontinent
Inlägget Rispudding på lila klibbigt rig dök först upp på À la Michelle. 5-6 pers. 5-6 pers. Jag älskar vietnamesiska efterrätter, alla är dom olika, krämiga, fruktiga, söta, kalla, varma osv
#fsb-social-bar { width. Barnmat – Rispudding med höstfrukter. border-bottom. Visserligen kan man göra kräm på frukten men vill man ha ett trevligt och lite mer mättande alternativ passar den här rispuddingen utmärkt
Österrikisk potatissallad. 4-6 ägg. 3-4 dl ströbröd. 5-10 rädisor. Stek ca 3-4 min per sida på medelvärme i rikligt med smör och olja till paneringen är ordentligt frasig och har fått fin färg. 4-6 ägg. 3-4 dl ströbröd. 5-10 rädisor
Är varmt som tusan i Stockholm nu, så varför inte göra en kyld rispudding att svalka sig med. Finns ett gäng olika varianter på rispudding i indien, alla regioner har sin egen specialitet
AalReisButterLimettensaftButterschmalzMinzezurück zum KochbuchEinkaufsliste drucken. Zutaten für 4 Portionen Zutaten600 g frischer Aal küchenfertig gehäutet 2 EL Mehl Pfeffer 1 ½ EL Butterschmalz Für die Sauce250 g Butter 3 Eigelbe 4 EL Limettensaft Salz Pfeffer 350 g Reis 1 Limette 2 Zweige Minze Wie gesund sind die Hauptzutaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.