Garnera gärna med lövtunna skivor citron och servera med löst vispad grädde. 1Tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant, cirka 24 centimeter i diameter. 1Nagga med en gaffel och låt stå i kylskåp, 20-30 minuter
Värm smeten under ständig omrörning på medelvärme tills den sjuder och blivit tjock. Tumma ut degen i en pajform och förgrädda i 200º i 10-12 miunter. Grädda pajen ytterligare 10-15 minuter, tills marängen fått fin färg
Det tar ett tag för att få den tjock-men håll ut. Igår bakade min kära sambo en mycket god citronpajmedmarängtäcke som vi avnjöt tillsammans med vaniljglass
I detta fall blev det Leila Lindholms receptmed lite ändringar. Det fanns lite olika recept på pajen så jag gjorde som vanligt att jag kollade på olika recept och gjorde det som jag tror är enklast och ger bäst resultat
I detta fall blev det Leila Lindholms receptmed lite ändringar. Det fanns lite olika recept på pajen så jag gjorde som vanligt att jag kollade på olika recept och gjorde det som jag tror är enklast och ger bäst resultat
Ägg- och baconquesadillas. Jag hade planer på att köra Snålseptember även i år, men med en tvåmånadersbebis hemma blir vardagen sällan lätt att planera
Receptet är Mary Berrys, en av domarna i mitt favorit-tvprogram, The British Great Bake Off. Mixa mjöl, smör och florsocker i en matberedare tills dmedet liknar brödsmulor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.