Gör egen fond eller köp färdig på till exempel saluhallen. Du kan också använda koncentrerad fond eller buljongtärning, men då måste den spädas ut med vatten till önskad mängd
Till fyra portoner behöver du. Lägg torsken i en ugnsfast form. Låt koka till reducerad mängd. Koka upp vatten i en kastrull och häll sedan över torsken
Tillrödvinssåsen behöver du. En mumsig potatiskaka med bacon och en underbar rödvinssås. Idag bjuder jag på ett enkelt recept på en huvudrätt till nyår
Till detta serverade jag egenhändigt gjord potatismos. Torsk under frasigt mandeltäcke. Blanda smör, mjöl, nötter, socker, kanel och salt till en grovsmulig massa
Den här goda torsken har det bjudits på idag, det doftade saffran i hela köket. Hoppas ni gillar saffranstorsken, här är receptet (på en höft i alla fall)
I Mårtenssons kök äter vi Asiatisk torsk med ris och grönsallad till. Vad äter ni till middag i dag. Vi har några fiskrecept som vi gärna kommer tillbakatill och som har lagt sig i â€favorit i repris†kategorin och detta är ett av dom
Koka potatis och vitlöksklyftor tills potatisen känns mjuk. Skär torsken i fyra lika stora bitar. Häll av vattnet och mosa sedan potatisen och vitlöken tillsammans med mjölk, äggula och olja tills det blir en puré
Så det fick bli det som serverades tilltorsken, tillsammans med isbergssallad och gröna ärtor. Har lite hjärntorka ibland, när det gäller vad jag ska ha till fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.