Röd curry i långpanna
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • blandade grova rotsaker och bönor, t ex morötter, broccoli, blomkål, gröna bönor i bitar
  • 1 pak choi, delade, alt. 200 g färsk spenat
  • 1 blandade tomater
  • 1 kokosgrädde (400 g)
  • 1 röd currypasta
  • 1 ingefära, riven
  • 1 olja
  • 1 koriander
  • 1 salta jordnötter
  • 1 lime
  • 1 soja1. Sätt ugnen på 250 grader vanlig värme eller 225 grader varmluft.2. Lägg de grova grönsakerna i en långpanna ringla över olja, salta och rosta 10 minuter.3. Vispa ihop kokosgrädde, ingefära och currypasta.4. Ta ut långpannan, häll på kokosgrädde, lägg på tomater och pak choi. Grädda tills grönsakerna är al dente, det tar ca 10 minuter.5. Garnera med koriander, jordnötter och lime.6. Servera som den är eller med ris.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.