Råraka med rotsellericrème, ägg och fetaostsallad
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 250 gr rotselleri
  • 1/2 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta Olja
  • 1 dl vatten
  • 1/2 dl grädde
  • 1/2 tsk salt
  • Svartpeppar
  • 1/2 ask körsbärstomater
  • 1/2 rödlök 1/2 fetaost 1/2 ask ruccola
  • 1 tsk olja
  • 1/2 msk rödvinsvinäger
  • 1/2 tsk oregano
  • 500 gr potatis
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 3/4 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.