En krispig men samtidigt seg quinoabarmed massor med nötter och en topping av mörk choklad. Täck en plåt med bakplåtspapper och sprid ut quinan på plåten
1 st liten gul lök eller 3 st schalottenlökar ca 25 g smör att steka i 200 g kantareller eller annan svamp 200 g färska champinjoner 1 msk kalvfond 3 dl vispgrädde ev
Jag försöker fortsätta med rutinerna trots att vi har semester, inte alltid så lätt, men sen så vet jag också att det är svårare att komma tillbaka till rutinerna om man har varit ifrån dom ett tag
En vegetarisk gratäng med massor med smak hittar ni här. Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här
Har du överbliven kokt quinoa hemma, kasta inte bort, utan gör biffar av den. If you have leftover cooked quinoa at home, do not throw it away, make patties of it
Smaka av med salt och peppar. 1 schalottenlök100 g champinjoner1 dl vitt vin4 dl grädde1 msk kalvfondknappt 1 tsk kinesisk sojasalt, pepparFinhacka löken och fräs mjuk i lite smör
Genom att koka quinoan och bulguret direkt i tomatsåsen får du ett väldigt saftig och smakrik kolhydratskälla som inte kräver någon extra sås om du inte önskar det
Quinoa risotto med tryffelolja. Här använder jag inte lasagneplattor utan basen är en risotto gjord på quinoa, rött vin, kycklingfond, parmesan och tryffelolja
Börja med att koka quinoa blandningen. Tillsätt kikärtor och quinoa och rör om ordentligt. Idag efter spinningen så gjorde jag min favoritsallad, detta tillsammans med linsgrytan som vi lagade i DEN HÄR videon är mina favoriträtter just nu
Hetta upp oljan i en stor kastrull på medelvärme. Servera med tomat. Lägg i quinoa och rör om tills lätt rostat ca 5 min. Sänk värmen och krydda med curry och chili och låt koka under lock ca 25 min. 2 ½ dl quinoa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.