Today you get a recipe for protein cookies with flavors of raspberry and whitechocolate. You can mostly taste the raspberries in the cookies, but if you want you could add chunks of whitechocolate too
=)Raspberry and WhiteChocolate MuffinsIngredients. ”Jag vill äta muffin… jag vill äta muffin…”Jag hemsk gärna vill äta muffin igår eftersom jag inte hade bakat muffin länge
2-3 dl blötlagda cashewnötter (minst 2 timmar)ev 1 skopa proteinpulver1 dl vispad kokosgrädde 3-4 msk smält kakaosmör2 msk smält kokosolja1 tsk vaniljpulver saften av 1 pressad citron (eventuellt skal också)valfri sötning, vi hade steviadroppar och kokosnektar (typ som sirap)Mixa, mixa, mixa till en slät smet, smaka (risk att du äter liiite för mycket, för smeten är uuurgod). 2-3 dl blötlagda cashewnötter. 3-4 msk smält
In this recipe, I replaced some of the whipped cream for sour cream for a higher acid since I serve the mousse with whitechocolate and whitechocolate is, as everybody know, very sweet
** A handful of raspberries and a few pieces of sugar-freewhitechocolate. Here is the recipe for my vanilla muffins with raspberry/whitechocolate filling
Double Chocolate and Raspberry CakeMörk chokladcremeux 10 min 200g Mörk choklad 64%45g Strösocker (1/2 dl)60g Äggula (4st)175g Grädde (1 3/4 dl)150g Hallonpuré (1 1/2 dl)35g Cognac (2 msk) om man vill. Varva bottnarna på samma sätt som du precis gjort men låt tårtan vila minst 10-20 minuter i kylen. Låt vila i kylen i ytterligare 10-20 minuter
No-BakeWhiteChocolate CheesecakeBottenca 11-12 st digestivekex75 g smält smörCheesecakesmet350 g vit choklad1 tsk gelatinpulver (+ 2½ msk vatten)450 g philadelphiaost250 g mascarpone1 vaniljstång300 g (3 dl) vispgräddeKlä botten av en springform som är 20 cm i diameter med bakplåtspapper. ca 11-12 st digestivekex
) Det är fyra bottnar med en hallon- och chokladtryffel som fyllning. För ett par veckor sedan fyllde jag år och då gjorde jag denna Double chocolate and raspberry cake från Roy Fares
Börja med att smälta smöret, ställ åt sidan en stund. Blanda samman de torra ingredienserna. Vispa ner ägg och mjölk i smöret, tillsätt det till de torra ingredienserna och rör försiktigt tills de precis blandat sig
Whitechocolate topping. Sätt in i ugnen cirka 40-55 minuter. Låt stå kylt i ungefär 1-2 timmar. 100g melted whitechocolate. Place in the oven about 40-55 minutes. Let stand refrigerated for about 1-2 hours
Add the butter-chocolate mixture and mix. Tillsätt smör-chokladblandningen och blanda. The cake can be made vegan by using margarine, vegan quark and whitechocolate
When you're ready to serve, invert on to a big, flat-bottomed plate. Beat the egg whites until satiny peaks form, and then beat in the sugar a spoonful at a time until the meringue is stiff and shiny
Gjorde supergoda protein-peanutbutter cups med Vanilla WhiteChocolate från Fitnessguru häromdagen. Fyll mini-silikonmuffinsformar halvvägs med blandningen, ha i önskad mängd jordnötssmör och toppa med mer av proteinblandningen
Melt the whitechocolate in a water bath. Pour in the melted chocolate, stirring occasionally. Täck botten i en springform med blandningen och förgrädda vid 175° i cirka 5-10 minuter beroende på ugn. 200 g whitechocolate. Cover the bottom of a springform with the mixture and pre-bake at 175 ° for about 5-10 minutes depending on oven. 200 g whitechocolate
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.