Puylinsfritters med råstekt blomkål, fetaostyoghurt och aprikoschutney
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 tsk svartpeppar , grovkrossad
  • 1 msk salt
  • 0.5 kruka(or) persilja , grovhackad
  • 1 rapsolja , till stekning
  • 2 msk färskpressad citronjuice , (½ citron)
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 st gul lök (ar)
  • 5 dl puylinser , blötlagda ett dygn
  • 2 tsk chiliflakes
  • 1 msk spiskummin
  • 2 tsk koriander, malen
  • 2 msk rapsolja
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 st blomkålshuvud (en)
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 5 blad mynta
  • 0.5 paket fetaost
  • 200 gram turkisk yoghurt
  • 1 krm chiliflakes
  • 1 tsk ingefära, riven
  • 0.5 tsk senapsfrön
  • 0.5 dl äppelcidervinäger
  • 100 gram torkade aprikoser
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl råsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.