Köttet är klart när det enkelt går att dra isär med en gaffel. Jag hittade receptet hos Matplatsen för ett tag sedan och det var verkligen så gott som hon sa
Gör små håll i köttet och spetsa det med skalade vitlöksklyftor. Lägg köttet i emaljgrytan med lock, jag använde en glasugnsform med lock och det gick bra
Skala och krossa vitlöken med kniven och lägg bland lökbitarna. Fick tips av en vän om ett gott recept som jag var tvungen att testa och som jag verkligen kan rekommendera er att göra
Vill du göra pulled beef med nötkött är tillagningen exakt densamma, inga konstigheter. Det är en fördel med lite insprängt fett som ger extra smak och saftighet
Gnid in köttet med kryddor, ganska mycket ska det vara så snåla inte. Ute öser regnet ner och jag väntar bara på att åskan ska börja mullra så därför ska jag skynda mig att tipsa om Pulledpork
Blanda köttet med såsen och smaksätt med mer koriander, ingefära, sirap och chipotlepasta. Servera med rostade klyftpotatis, ugnsbakade tomater och surdegsbaguette
Kör med sallat, gul lök, paprika, morotsriv – you name it. Typiska tillbehör för amerikansk pulledpork är salsasås, majskorn, rödlök och gräddfil – men bara fantasin begränsar en egentligen
Efter att ha tittat på ett antal recept på nätet av det samt i någon eller några tidningar där man haft med det slog det mig att den Dreamsauce som Foodtwist importerar från Fynbos fine foods borde vara super till det här
Blanda köttet med såsen och smaksätt med mer koriander, ingefära, sirap och chipotlepasta. Servera med rostade klyftpotatis, ugnsbakade tomater och surdegsbaguette
Idag gjorde jag min egna pizza här till lunch. Jag tycker ju att det är lite trist att käka samma mat två dagar på raken, så det här kom jag att tänka på igår när jag slängde upp tortillabröden på en tallrik då jag skulle värma på dem smått innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.