1,6 kilo fläskkarré (delat i två bitar). 1,6 kilo fläskkarré (delat i två bitar). Kvällens middag igår bestod av pulled pork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd
en bit fläskkarré utan ben. Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulled pork i söndags. Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar
Lägg fläskkarrén i Crockpoten. 1 fläskkarré i bit. 1 fläskkarré i bit. Pulled pork. Vi äter ofta pulled pork och nuförtiden lagar jag den i min Crock Pot
Man kan alltså även använda sig av hel fläskkarré, fläskbog eller högrev. Jag har ett gäng maträtter och bakverk på en lista som jag tänker att jag ska laga någon gång
Pulled pork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken. Lät himla gott så receptet sparades och idag har vi testat
Denna amerikanska sydstatsrätt (den är väl allra störst i North Carolina) på fläskkarré. Och vi kan ärligt säga att det var den bästa fläskkarré vi ätit
UGN 125-150°NÖDVÄNDIGHETER1-1 1/2 kg benfri fläskkarré i bit1 dl chilisås1 msk chipotlepasta1 1/2 tsk spiskumminsvartpeppar efter tycke och smak2 msk japansk soya1 msk balsamvinäger3 msk rapsolja1/2 tsk smoked paprika1/2 dl vatten1 stor gul lök3 vitlöksklyftorGÖR SÅ HÄRPlacera fläskkarrén i en ugnsfast gryta eller form. 1-1 1/2 kg benfri fläskkarré i bit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.