Dessa knapriga biscotties med både chokladochmandel gick hem hos maken, dock inte barnen. Inte helt nöjd med dessa bilder, lite för mycket löv för min smak men det gäller att vidga sina vyer och testa nya miljöer
mandel eller cashewnötter. mandelsmör, jordnötssmör eller hasselnötssmör. 1Tillsätt de övriga torra ingredienserna och mixa. 1Smält kokosolja, tillsätt det och ev. 1Skär i valfritt stora bitar och slå in i smörpapper. 1Ta med som ett smidigt mellanmål på språng, ät till fikat eller frys in och ta fram dina proteinbarsmedchoklad efter behov
Klä en liten plåt eller form med plastfolie, lägg ena halvan av degen på folien och lägg sedan på en till plastfolie och pressa ut degen till en platta med händerna
ta fram en plåt med ett bakplåtspapper på. strö över lite socker (om du använt mörk choklad men vill ha smaken lite mindre bitter) och strö sedan havssalt ovan på
Avsluta med att vända ner citronskalet ochchokladknapparna. Dekorera varje kaka med pärlsocker. Arbeta samman smör, salt, saffran ochmandelmassa i matberedare
Avsluta med att vända ner citronskalet ochchokladknapparna. Dekorera varje kaka med pärlsocker. Arbeta samman smör, salt, saffran ochmandelmassa i matberedare
Hacka mandlarna och den mörka chokladen till småbitar med en kniv. Lägg i en form som du först har smort kanterna med kokosolja och eller så plattar du ut degen på ett smörpapper på en plåt
Hacka chokladenoch blanda med lätt smulade kokoschips ochmandelspån. Chokladen innehåller jordmandel, vilket inte ska förväxlas varken med vanlig mandel, jordnöt eller andra nötter
Egentligen tycker jag bäst om biscotti medmandeloch saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant medmandel, citron och vit chokladoch det blev jättegott
Pensla bullarna med uppvispad ägg och strö på pärlsocker och eventuellt mandelspån. Jag ska försöka sätta igång med det baket snart och frysa in en massa lussekatter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.