salt och peppar. 1 klyfta vitlök. 1 kruka bladpersilja. 1,5 msk ras el hanout kryddblandning (eller köftekrydda eller kebabkrydda). 4 potatisar. 4 tomater. 500 g lammfärs eller kalvfärs 1 gul lök 1 klyfta vitlök 1 kruka bladpersilja 1,5 msk ras el hanout kryddblandning (eller köftekrydda eller kebabkrydda) 4 potatisar 4 tomater 400 g konserverade körsbärsomater salt och peppar
rosmarin, timjanoch/elleroregano. Om du vill äta tomatertill som såsigttillbehör så olivoljar du och saltar dem lite grand innan du ställer in dem på ett fat iugnenmedpotatisen de sistatiominuterna ungefär
2 kg fast potatis, med skal 1 kg körsbärstomater 2 dl olivolja 100 g vitlök, klyftor med skal 15 g rosmarin 1 msk tomatpuré 150 g färsk timjan salt peppar
I det här fallet blev det ljuvliga svampar fyllda med oströra ochugnsrostadetomater som gratineradesoch serverades med små järpar ochugnsrostadepotatishalvor
Blanda med olja, salt, rosmarinochtimjan. Skär upp köttet iskivor på en skärbräda, lägg tillbaka det på potatisenochklickavitlökssmör över köttet, höj värmen iugnen något och ställ in plåten tills smöret nästan smält
Skala och skär potatisoch rödlök i klyftor. Lägg potatiseni en smord form. Rör samman yoghurt och saft av en halv lime, smaksätt med salt och en aningchilipeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.