Jag kallar det här för europeisk fusion-food, Toskansk Bistecca alla Fiorentina möter Fransk bistro med hederliga svenska råvaror (förutom det amerikanska högrevet som jag valt då det har bättre fettstruktur för att grillas än svensk biff)
Servera gärna med en god sallad till. Fräs löken i smöret och tillsätt timjanen, svetta runt. Tycker om att göra paj i en springform för ofta blir pajen lite högre och dessutom blir pajdegen välgrädad på sidorna vilket jag tycke rär gott
Smörj en ugnsfast form med smöret, blanda och lägg i potatisen ochlöken. Högreven. eller välj en enklare köttbitt som du lägger i pannan och penslar med lite glaze
Tillsätt ansjovisfiléerna och spadet och låt steka med lite hastigt. Vet att många är känsliga för ansjovis men t ex Slottsstek kryddas med ansjovis så gillar ni det kommer ni garanterat att gilla detta
Pannbiff med brunsås, stekt lök, inlagd gurka och potatis. Häll färsen i en bunke, tillsätt övriga ingredienser och blanda runt, snåla inte med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.