Hetta upp oljan och i med chili och vitlök. Och så ett gott vitt vin som passar utmärkt till. I med nudlarna, på med fisksåsen, ostronsåsen, sockret, sojan, limesaften och äggen
1500 g fisk (ex torsk, kolja, krabbkött och/eller lax). 11 vitlökHacka citrongräs och koriander, röd chili och riv ingefäran. 1Blanda ingredienserna med fisksåsen. 1Mosa fisken antingen med en gaffel eller med en matberedare. 1Blanda samman allt och gör sedan små plättar eller mindre hamburgare, cirka 2 cm höga. 1Sätt på spisen och smält lite smör samt olja i en stekpanna. 1En personlig favorit är att servera fiskkakorna med ett smakfullt kokosinspirerat ris
Garnera med strimlad salladslök, limeklyftor, ärtskott och de rostade sesamfröna. Börja med att blanda ihop alla ingredienserna till dressingen i en skål så att den är färdig
Skiva skalad ingefära grovt och låt den svettas med i stekpannan. Svetta den gröna currypastan i en het panna och tillsätt sedan den strimlade gula löken
1 dl hackade cashewnötter. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Thaisoppa 1 grillad kyckling 100 g glasnudlar 1 dl hackade cashewnötter 1 dl hackad färsk koriander ev ½ msk hackad röd chili
Skiva gurka tunt (gärna med osthyvel), tärna mango, dela avokadon och skiva till tunna skivor. Strössla över sesamfrön och ät genast medan riset är varmt och fisken är kall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.