En lite matigare, tjockare variant på pannkakor. Stek i kokosfett ett par minuter på varje sida. fantastiskt gott tillsammans med stekt bacon och avocado, men lika goda tillsammans med mosade bär
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. matlagningsgrädde. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
TwitterFacebookPinterestGoogleE-postTumblrSkriv utGillaGilla Laddar. ) Jag har ändrat på mängden tomater och jag använder krossade tomater istället för hela tomater
TwitterPinterestRedditTumblrFacebookSkriv utE-postGoogleMerLinkedInGillaGilla Laddar. Stek små plättar i smör på båda sidor tills de är fasta och har fått fin färg
TwitterPinterestRedditTumblrFacebookSkriv utE-postGoogleMerLinkedInGillaGilla Laddar. Ost- och skinkpaj – quiche – är både gott och festligt, så varför inte göra en på julens rester
Att bo i stuga på skidsemestern är ju supermysigt, men det kan vara lite vanskligt att veta vad man ska laga för mat som går snabbt, är mättande och inte kräver för många ingredienser som måste släpas upp i bil och riskerar att bli dåliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.