Eftersom man inte behöver försteka köttet något, såsen tillagas samtidigt som köttet och allt går att förbereda så är det en perfekt bjudrätt när man är många
Till nyårsmiddagen hade jag köpt hem ett knippe sparris som jag inte hade bestämt hur jag skulle tillreda och tyckte det kändes lite fantasilöst att bara koka dem men så fick jag se ett recept med haricots verts som jag tänkte att det måste ju funka även med sparris, och det gjorde det, ett perfekttillbehörtill kött
Vi invigde faktiskt grillsäsongen redan för några dagar sedan, men då var vädret mindre smickrade än vad som är idag men det smakade definitivt mums med grillat och denna marinad var den jag använde till fläskfilén då
0,5 dl olivolja 0,5 dl äkta soja 1 tsk grillkrydda eller 0,5 tsk salt och 0,25 tsk malen svartpeppar eller 0,5 tsk chilipeppar och 1 krm svartpeppar och ev
Eftersom det är kallt och ruggigt tycker jag att denna efterrätt passar perfekt även nu i helgen. Kör fikonbitar, nötter, kokos, smör och kryddor i en liten mixer till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.