Pepparbakad fläskfilé med citronmarinerad blomkål
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg fläskfilé
  • 1 msk nymald svartpeppar
  • 1 msk torkad grönpeppar
  • krossad
  • 1 msk torkad rosépeppar
  • krossad
  • 1 msk salt
  • 2 msk olivolja
  •  
  • Citronmarinerad blomkål
  • 800 g blomkål
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 5 dl hönsbuljong (tärning + vatten)
  • 2 tsk salt
  • 2 citroner
  • rivet skal
  •  
  • Blomkålspuré
  • 800 g blomkål
  • 3 dl lätt crème fraiche
  • 1 tsk salt
  •  
  • Garnering
  • ½ ask rucola
  • 2 msk rostade pinjenötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.