Pastasås med färskost, svamp, purjo och grönkål
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pastasås med färskost, svamp, purjolök och grönkål
  • 4 portioner 100 g färsk grönkål
  • lite vatten och salt till kokning
  • 200 g skivade champinjoner, färska eller frysta
  • 3 dl strimlad purjolök
  • 1 msk smör till stekning
  • 2 dl vatten
  • 3 dl standardmjölk
  • ½ svampbuljongtärning
  • 200 g smaksatt färskost typ philadelphia (Jag använde den färskost som vi hade hemma, vilket var ca 150 g sweet chili + ca 50 g vitlök - örter)
  • 2 msk ljus maizenaredning
  • salt och grovmalen svartpeppar efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.