Ingredienser. Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
Hoppas ni alla hade en riktigt trevlig påskhelg tillsammans med dem ni tycker allra mest om. Ja, faktiskt, och ni kan tro att dennainlämnningsuppgiften avar riktigt trögstartad för min del, men till slut släppte spärren i alla fall
I helgen är jag ledig, dka försöka komma på något att göra med dom två minsta då sambon och yngsta bonusdottern är iväg på intensivdykkurs både lör och sön, men det är sista tillfället dom är iväg sen är dom klara
Igår lagade jag denna mumsig pastagratängmed brysselkål och färskost. Vi hade nämligen brysselkål kvar i frysen och lite färskost över från uppesittarkvällen, så jag tyckte att det var en utmärkt idé att kombinera dessa ingredienser i en krämig pastagratäng
Pepparkrydda eller grovmalen svartpeppar. 120 g rökt skinka, gärna en sort som är mycket rökt. Ca 1 msk senap. 2 dl crème fraiche 200 g philadelphiaost 120 g rökt skinka, gärna en sort som är mycket rökt 1 hönsbuljongtärning Ca 1 msk senap Ca 1½ dl matlagningsgrädde Pepparkrydda eller grovmalen svartpeppar
Här har jag gjort en vegetarisk gryta med linser, grädde, färska tomater, vitlök och spenat. Rör sen ner riven vitlök, bladspenat, grovhackade tomater och grädde
Strö över persilja vid serveringen. 12 dl vatten. 1300 g köttfärs 1 msk smör eller margarin 4 st potatis 1 st morot 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 2 dl vatten 1 msk kalvfond salt peppar 1 tsk kinesisk soja 2 msk hackad persiljaFräs färsen smulig i en gryta med smör. 1Lägg ner allt i grytan och tillsätt, vatten, fond, salt, peppar och soja. Låt koka i 15–20 minuter tills potatisen är mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.