1 Några
dillvippor eller fänkålsdillBörja med att sätta på rikligt med saltat vatten till pastan. Koka pastan 1-2 minuter mindre än anvisningstid för al dente. Under tiden, stek lök, vitlök och fänkål i smör utan att de tar färg. Häll på vinet och låt koka in i grönsakerna. Häll på hummerfond och grädde och låt koka i 5 minuter och tjockna.
1 Vänd
ner bladspenat och låt få ett uppkok. Tillsätt därefter citronzest och dill.Lägg den avrunna pastan i såsen och vänd runt. Ta bort pannan från plattan och blanda till sist räkorna försiktigt. Smaka av med salt och peppar och servera genast med citronklyftor och dill.
Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Rör ner vittvin, tomatsås. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
En väldigt god pasta som känns lite lyxigare och passar därför bra en fredagskväll. I ett försök att efterlikna en pastarätt jag ätit på vapiano komponerade jag detta
Blanda kycklinggrytan ochpastan. Ta rikligt med parmesan och svartpeppar vid servering. Tillsätt vin, dragon och crème fraiche, låt puttra till kycklingen är klar
Smaka av med vitlök och salt och peppar. Då har du en såsbas med väldigt koncentrerad smak. Här kommer en riktigt smarrig förrätt, Det går bra att göra en större portion och ha som huvudrätt också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.