ServeringVänd ner dunderin i såsen, värm en stund i pannan och servera med nyriven parmesan. Lägg i en bit zucchini och när den börjar fräsa är det dags att tillsätta grönsakerna
Toppa tallrikarna med bacon och grovhackad persilja. 1svartpepparKoka pastan. 1Finhacka och bryn schalottenlöken i olivolja. 1Tillsätt grädde och smula i osten. 1Tillsätt hackad färsk persilja och smaka av med svartpeppar. 1Skär bacon i små bitar och knaperstek den. 1Blanda ner såsen i pastan
Låt sjuda ihop till en sås och smaka av med salt och peppar. Salta och peppra. 1 Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen. 2 Häll grädde i en kastrull och smula ner osten. 3 Värm olja i en stekpanna och stek lök och svamp tills något mjuka. 320 g pasta
Vänd ner svampfräset och smaka av med salt och peppar. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs grönkålen på medelvärme tills det sjunker ihop något
Servera med riven parmesan och färsk basilika. 1 Fräs soltorkade tomater, lök och vitlök i olja i en stor stekpanna eller kastrull. Tillsätt tomatpurén och stek under omrörning ca 3 min. 2 Häll i resten av ingredienserna och låt sjuda under lock 15-20 min. 3 Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen
Blanda pastanmed såsen. Gör så här Koka pastan enligt anvisning på paketet. Toppa med ost och persilja. Tärna zucchinin och fräs den i smör-&rapsolja i en stekpanna
4 Pasta 100 g purjolök 200 g zucchini 12 blommor från pumpor 2 1/2 msk extra virgin olivolja 1 dl vispgrädde 340 g pasta (gärna fusilli) 100 g getost havssalt Lägg till i inköpslistan
Den här pastarätten är en krämig historia med mustig smak från det röda vinet men också med en svag hetta från chilin som rundas av med grädde, philadelphiaost och parmesan
Koka pastan al dente, blanda med peston och lägg upp på tallriken. Från att ha varit lite trött på hela pastagrejen har jag nu vänt helt och är mycket glad och tacksam över hur snabbt och lätt man kan slänga ihop en grym måltid på typ tio minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.