Pasta Arrabiata med rostade pistagenötter och cashewparmesan
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 175 kr
  • 750 g ekologiska cashewnötter
  • Pasta Arrabiata med rostade pistagenötter och cashewparmesan, 2-3 portioner
  • 1 dl pistagenötter
  • 300 g pasta, gärna penne eller fusilli
  • 1 rödlök 2 klyftor vitlök
  • 1-2 röda chilifrukter
  • 1 kruka kruspersilja
  • 1 burk krossade tomater
  • 2-3 msk olivolja
  • Pastavatten från kokningen
  • 1/2 dl naturella cashewnötter
  • 1,5 msk näringsjäst
  • Rikligt med salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.